Blivande läkarstudent söker boende

Hej!

Mitt namn är Theodora och jag är en 19-årig tjej som ska börja läsa läkarprogrammet vid Lunds Universitet i höst, som därmed är i jakt efter bostad. Jag är djur- och rökfri och har inga specifika krav på boendet. Jag är tacksam för alla möjligheter- allt från att vara inneboende till att hyra ett rum eller en lägenhet. Ett bonus är om det är en mysig lägenhet med hemmakänsla, gärna nära universitetet!

Mina närstående beskriver mig som omtänksam, härlig och ambitiös. Jag har även mina mer pedantiska sidor, särskilt gällande städning och plugg, så ni behöver inte oroa er över att jag inte är skötsam!

När jag inte pluggar brukar jag träna, umgås med familj och vänner och laga god mat. Jag har under förra sommaren bott med en vän i Oslo, något som har lärt mig att sköta ett hem samt att vara självständig och ansvarsfull.

Om ni hyr ut eller känner någon som hyr ut bostäder, eller bara om ni har några tips till en nybliven student så vore jag oerhört tacksam om ni hörde av er. Tack på förhand!

Your email will not be published. Name and Email fields are required