Blivande masterstudent söker boende

Hallå där!

Söker du en glad, ordningsam och städad hyresgäst? Se hit!

Mitt namn är Isabelle Norén och jag är 24 år gammal och jag har precis blivit antagen till masterprogrammet i samhällsvetenskap vid Uppsala Universitet. De senaste tre åren har jag spenderat delvis i Stockholm och delvis i Lund, då jag skaffat mig en kandidatexamen i samhällsgeografi. Mina rötter finns dock i Jämtland, där jag är uppvuxen i Östersund.

I enighet med min jämtländska rötter ägnar jag gärna min fritid åt exempelvis friluftsliv (när tiden finns) och skidåkning (när klimatet tillåter). I övrigt är jag en social tjej som lägger mycket tid på plugg, jobb och umgänge med vänner och i allmänhet är lättsam att ha att göra med.

Jag har dessutom bott i andra hand de senaste fem åren och förstår därmed vikten av att visa hänsyn till eventuellt möblemang, lägenheten i sig och grannar. Referenser från tidigare hyresvärdar finns självklart!

I första hand söker jag egen lägenhet, men kan också tänka mig exempelvis korridorsrum. Annars finns inga särskilda preferenser!

Låter jag intressant? Tveka då inte att höra av dig. Jag vill bli din hyresgäst!

Your email will not be published. Name and Email fields are required