Bostad sökes i Varbergs/Falkenbergs kommun

Hej,

Vi är ett par som söker bostad i främst Varbergs kommun, men Falkenbergs kommun kan också vara av intresse. Inflytt tidigast 1/11 alternativt 1/12 eller 1/1-19 (vi har 3 månaders uppsägningstid på nuvarande bostad), vi ser helst att objektet är möjligt att hyra till minst 1/2-20 men gärna längre också.

Hon kommer att arbeta som präst i Svenska kyrkan i Varberg från och med januari-19. Han är utbildad trädgårdsmästare i grunden och studerar till lärare. Vi flyttar tillsammans med våra innekatter. Vi har god ekonomi och sunda vanor. Referenser finns.

Vi söker:
Villa, vinterbonat fritidshus, lägenhet, radhus, mindre gård inom 5 mil från Varberg. Minst 80 kvm stort, minst 3 rum. Kallhyra max 6000:-

Vi ser gärna att bostaden har trädgård/balkong/uteplats, då växter och odling är ett stort gemensamt intresse. Andra gemensamma intressen är natur och friluftsliv – vandring, fiske, jakt. Vi är öppna för förslag som inbegriper lite fixande och donande med bostaden, då vi är händiga och gärna arbetar praktiskt.

Finns det närhet till kollektivtrafik är det ett plus (men vi har också tillgång till egen bil).

ALLT är av intresse! Hör av er, så återkopplar vi så snart som möjligt.

Obs! Så länge annonsen är kvar, finns fortfarande behovet att hitta en passande bostad!

Ser fram emot att höras!

Your email will not be published. Name and Email fields are required