Designstudent söker centralt boende i Malmö

Nästa stopp i livet är att försöka flytta från Lund till Malmö!

Mitt namn är Jennie och jag är en 26-årig student som pluggat allt möjligt de senaste 4 åren i Lund. Nu ska jag påbörja en 3-årig designutbildning i Malmö och letar därför boende. Först och främst söker jag en etta i förstahandskontrakt centralt då skolan ligger ute i Västra Hamnen, och det gör inget om lägenheten är liten. I andra hand söker jag som inneboende/kollektiv/liten 2:a, fortfarande gärna centralt. Jag söker boende i september (+/- en månad) då jag har ett nuvarande hyreskontrakt sedan 4 år tillbaka som jag inte sagt upp ännu.

Nice to know:
Sedan fyra år tillbaka har jag bott i korridor i Lund, och älskar kollektivlivet och som den extroverta personen jag är älskar jag att lära känna nya människor. Jag jobbar vid sidan av studierna som kommunikatör, gillar att laga mat, träna gympss, simma, spela brädspel, åka skidor(!!), dricka öl och åka på spontana roadtrips eller weekends.

Jag nås per telefon på förmiddagen då jag ofta jobbar dag/kväll, eller mejl när som. Jag ser fram emot att höra av dig och en fortsatt dialog om kanske just jag skulle passa som din hyresgäst eller medboende.

Your email will not be published. Name and Email fields are required