Flygvärdinna från Dalarna

Är en tjej på 24 år som jobbar som flygvärdinna hos Norwegian med 100% tjänst sen våren 2016. Är från Leksand (dalarna) och pendlar dit väldigt mycket under min lediga tid.
För tillfället bor jag runt Solna området och letar efter något med mindre i hyra då jag knappt är i lägenheten nu mera. Letar då efter något mindre som ett rum eller del av bostad. Parkering hade vart stort + så jag kan ta mig till och från jobb och Leksand med bil. Måste även ligga norr om stan då jag ibland måste kunna ta mig in till Arlanda på 90 minuter.

Själv är jag en social, lugn och ordningsam person som älskar natur och långa promenader.
Hade tänkt mig en inflytt runt slutet av augusti då mitt nuvarande kontrakt går ut då.

Your email will not be published. Name and Email fields are required