Härlig student från Örebro söker boende

Hej Blocket! Filip heter jag och jag är 23 år gammal.

Jag ska i augusti flytta till Stockholm för att studera ett år på Berghs School of Communication och letar därför nu efter ett boende där jag kan pusta ut, ta det lugnt samt laga en och annan matlåda. Jag är djur- och rökfri. Jag har inga betalningsanmärkningar och en trygg ekonomi.

Jag som person är väldigt lugn när jag är hemma. Jag har t.ex. väldigt mycket respekt för grannar och drar varken igen dörren eller kökslådorna efter mig. Jag anpassar mig väldigt snabbt och håller alltid rent omkring mig. Att träffa nya människor har aldrig heller varit ett problem:)

Värt att tillägga är att jag var inneboende hos en kvinna under 10 månader i Stockholm för att par år sedan och att det fungerade superbra. Jag kände henne inte sedan innan. Referens finns alltså om så behövs.

Alla boenden är av intresse, men jag önskar att jag hittar ett boende som ligger någorlunda nära city då skolan ligger där.

Jag försökte hålla detta någorlunda kort men om ni har några frågar så ställ dem gärna! Jag hoppas att vi hörs inom en snar framtid:)

Your email will not be published. Name and Email fields are required