Konsult söker kort- eller långtidsboende

Hej!

Jag heter Tomas och är 28 år gammal. Har fast heltidsjobb som analytiker på ett konsultföretag sedan tre år tillbaka – är nationalekonom och arbetar med utrednings- och analysarbete. Har under ett år jobbat från Berlin men börjar arbeta i Stockholm igen 15 augusti.

Jag söker främst ett långsiktigt boende men kan också tänka mig ett korttidsboende medan jag letar. Både rum och egen lägenhet är intressant. Är dock inte intresserad av att vara inneboende – i så fall ska vi dela lägenhet och funka ihop.

Söker främst boende i innerstan samt närförort med någon typ av möblemang. Kan flytta in och börja betala hyra mer eller mindre omgående och är djur- och rökfri.

Om du tror att jag och er lägenhet/rum är en match hör av er på mail eller på telefon med mer info. Skicka gärna bilder i första mailet. Vi hörs!

Your email will not be published. Name and Email fields are required