Lägenhet i Majorna

Hejsan, mitt namn är Nadja och jag är 28 år gammal och letar efter bostad i Majorna. Just nu bor jag kollektivt i Hisingen med har ett stort lust att bo självständigt. Jag är fastanställd hos Göteborgs Stad som behandlingsassistent – ja jobbar med folk som har autism och älskar mitt jobb. Jag är utbildad som psykolog och har en mastersexam inom socialt arbete och mänskliga rättigheter. Just nu har jag inga husdjur men jag vill ha möljighet att skaffa en hund i framtiden. Generelt är jag en lugn person, en ”book worm” som gillar gå till bio och fika i stan. Också, älskar att resa och träffa nya folk och nya kulturer. Om ni vill ha den kan jag visa referenser från andra ställe där jag bott förut. Är intresserad bara i långtidskontrakt.

Your email will not be published. Name and Email fields are required