Lägenhet/rum Malmöområdet , ev byt Karlskrona

Jag är biomedicinsk forskare, samt frilansande stylist. Jag söker lägenhet i eller utanför Malmö (max 1 timmes bilväg). Även delad lägenhet är av intresse.

Min egen lägenhet i Karlskrona City kommer jag hyra ut, så finns intresse så gör jag gärna byte istället (jag har världens mest fantastiska vy över öarna).

Som person är jag vänskaplig och mån om andras bästa. Jag har både hyrt och hyrt ut lägenhet tidigare, samt även delat boende både som hyresvärd och hyresgäst en stor del av mitt liv. Jag har också bott och jobbat/studerat i Italien, USA och Storbritannien (jag är svensk).

Äventyr och sällskapsspel har det blivit mycket av med de jag har delat boende med. Relationen brukar bli att man tillhör samma ”familj”, vilket ger en avslappnad hemmiljö.

Your email will not be published. Name and Email fields are required