Lägenhet,liten stuga, litet hus m.m

Hej!
Mitt namn är Evelina, blir 28 år nu i sommar. Har två hundar(världens snällaste som älskar allt och alla, skäller ej). Jag själv har eget företag sedan 3 år tillbaka. På min fritid är mina hundar, familj och vänner i fokus. Älskar att träffa nya människor, vilket jag gör dagligen i mitt jobb. Social och kan prata med alla.

Hade förstahandskontrakt, men då det var trappor och ej hiss så fungerade det inte längre efter att min hund opererat benet. Mellanlandat i mina föräldrars villa för tillfället. Söker inte ett tidsanpassat kontrakt, endast tillsvidare är utav intresse (förstahand).

Lägenhet (med hiss är krav), marklägenhet, gårdshus, litet hus, liten stuga osv är av intresse. Är inte någon partypingla som festar varje helg(nykterist), utan dom lediga dagarna spenderas av att njuta av naturen eller med familjen. Har körkort/bil så även områden runt Lund/Malmö (ca 20 min med bil runt städerna) är av intresse!

Inga betalningsanmärkningar.

Låter jag som en passande hyresgäst så hör gärna av dig!
(Första kontakt via mejl, då jag ej har möjlighet att svara när jag har kunder).

Your email will not be published. Name and Email fields are required