Letar efter ett hem från början av September

Vi är ett par från Finland som flyttar till Göteborg i Augusti. Jag heter Aliisa, 30, och jag börjar min Master’s studier i Göteborgs Universitet i Augusti 2018. Mina studier fortsättar till våren 2020. Min sambo Mikko, 33, distansarbetar som producent i en musik agentur. Vår motivation att flytta till Sverige är att lära sig att tala svenska bättre. Vi är lugna och vänliga och orsakar inte problem för våra grannar. Vi röker inte och vi har inget husdjur.
Vi är intresserad av att hyra en lägenhet Inom en radie av 10 km från Göteborgs centrum från början av September 2018. Vi har bara några möbler med oss alltså vi är också intresserad av möblerat lägenheter. Vänligen kontakta oss om vi matchar din lägenhet!

Your email will not be published. Name and Email fields are required