Lugn 3D-Grafiker söker boende i Stockholm

Hej,

Mitt namn är Johannes och jag är nyligen 28 år fyllda. I juni avslutade jag mina studier i Malmö i 3D-grafik på The Game Assembly. Slutligen ska jag avsluta hela utbildningen genom praktik på Starbreeze i Stockholm, som varar ett helt läsår från och med september då jag gärna vill flytta in (augusti fungerar också).

Vad jag letar efter helst är ett möblerat rum/lägenhet i kollektiv likaså egen lägenhet, som ligger i Stockholm eller i närheten runtomkring kommunen (till exempel Danderyd, Solna, Täby).
För övrigt är jag rökfri och har inget husdjur. Tidigare har jag jobbat i Norge, studerat och jobbat på Gotland och innehar en bra ekonomi utan betalningsanmärkningar.
Vid otydligheter är det bara att fråga mig och jag är öppen för kompromiss och alla möjliga förslag!

Your email will not be published. Name and Email fields are required