Lugn Masterstudent söker boende

Hej!

Jag heter Paulina, är 26 år gammal och studerar Masterprogrammet i Offentlig Förvaltning vid Göteborgs universitet. Jag söker en lägenhet eller ett rum i Göteborg från och med 1 september. Jag kan även tänka mig att bo som inneboende (hos en kvinna) eller i ett kollektiv. Jag är intresserad av boenden i alla områden som ligger inom 8km från Haga där jag studerar. Boendet får gärna vara möblerat men omöblerat är också av intresse.

Jag är lugn och ordningssam och jag tar fullt CSN så kommer inte att ha några problem med att betala hyran. Jag har inga djur och jag röker inte. Jag har tidigare erfarenhet av att bo med andra och kan ge referenser om så önskas.

Kontakta mig gärna med förslag!

Your email will not be published. Name and Email fields are required