Lugn student söker lägenhet

Hejsan! Jag heter Emma och är en lugn och glad 22-åring. Jag kommer från den lilla ön Åland mellan Sverige och Finland, men sedan 2015 har jag bott i Paris. Nu till hösten ska jag börja plugga kognitionsvetenskap vid Göteborgs universitet och har ingenstans att bo!

Jag är mest intresserad av en etta eller ett delat boende med andra studenter, men jag är verkligen inte kräsen och kan tänka mig lite vad som helst.

Jag flyttade hemifrån när jag var sexton och jag har alltid betalat hyran i tid, hållit alla överenskommelser och haft det städat och fräscht i lägenheten. Jag har både bott själv och med andra, både på Åland och i Paris. Jag funkar bra med andra, är väldigt överseende, flexibel och social.

Lite om mig: jag älskar att laga mat, förra sommaren jobbade jag som vegankock i Guatemala och det är något av det roligaste jag har gjort! Jag reser väldigt mycket, jag är superintresserad av kognitiv vetenskap och jag tycker om att läsa. Jag har jobbat länge som simlärare, bland annat i gymnasiet vid sidan av studierna. Tycker om vatten och att röra på mig! Är både rök- och djurfri.

Hör gärna av dig med alla möjliga frågor, hyreserbjudanden eller idéer om kollektiv.

Your email will not be published. Name and Email fields are required