Mamma med två barn söker boende

Hej! Jag är en 32-årig heltidsstuderande och deltidsarbetande kvinna med två barn som just separerat. Jag söker nu en första bostad för mig och mina barn som är 4 och 6 år. Situationen är ju som den är med tanke på bostadsbristen i Stockholm, och min ekonomi är begränsad pga studier. Jag har dock ett fast arbete som jag är tjänstledig från på 80% så möjligheten finns alltid för mig att arbeta mer om det skulle krisa. Jag har kommit en bra dit på mina studier och har i våras avklarat en kandidatexamen. Nu väntar ca 2 års fortsatta studier innan jag är klar. Målet är att bli präst i Svenska kyrkan. Jag är ordningsam och och pålitlig. Rök- och varken jag eller barnen brukar störa eller uppröra några grannar 🙂 Jag önskar nu hyra någonting som vi kan mellanlanda i tills vi fått en plan för framtiden. Barnen kommer att bo hos mig varannan vecka och hos sin pappa varannan. Jag behöver bo inom rimligt avstånd från deras pappa och deras dagliga verksamheter som för tillfället är i Solna. Jag vet att det kan vara för mycket begärt att hitta något för en hyra på högst 8000 kr i detta område, men jag håller tummarna och hoppas! Hör gärna av dig till mig via mejl om du tycker att jag verkar vara hyresgästen för just dig!

Your email will not be published. Name and Email fields are required