Ny civilingenjörsstudent söker bostad

Jag är en 22-årig kille som precis har blivit antagen till civilingenjör med inriktning ekosystemteknik på LTH. Nu söker jag boende och är öppen till alla olika former – lägenhet, korridorsrum eller inneboende går alla jättebra.

Självklart är jag ordningssam, djurfri, rökfri, tyst och har aldrig fått några betalningsanmärkningar. Som person är jag social men samtidigt ganska lugn av mig och gillar styrketräning, att hänga med kompisar och att nörda ner mig i det jag tycker är spännande.

Jag söker i första hand ett långvarigt boende och bor gärna kvar ett helt läsår eller mer, även om kortare kontrakt självklart också går bra.

Jag nås lättast på mail, men telefon och sms går bra även det.

Your email will not be published. Name and Email fields are required