Nybliven litteraturstudent söker bostad

Hej!

Mitt namn är Albin och jag är 21 år gammal. Den 12:e juli nåddes jag av beskedet om att jag blivit antagen till kursen Litteraturvetenskap A HT 2018 och är således i behov av någonstans att bo. Grundkursen i litteraturvetenskap omfattas av 30 högskolepoäng, alltså en termin, men tanken är att senare fortsätta på redan inslagen väg och även läsa kurs B och C.

Jag tog studenten år 2016 vid Katedralskolan i Växjö där jag studerade samhäll/juridik under mina tre år av gymnasiala studier. Under de två år som sedan dess förflutit har i stort sett all tid spenderats på jobb och att spela handboll. Det första året arbetade jag på Växjö Lasarett som administrativ assistent innan jag blev erbjuden nytt jobb på Region Kronobergs ekonomiavdelning där jag sedan mars 2018 har varit fastanställd.

När vi nu avlagt de klassiska formaliteterna är det kanske tid för att bli lite mer personlig.
Jag är en högst ordinär, rolig, sund, omtänksam och lugn kille som äntligen kommit till insikt gällande val av studier. Med anledning av att det är litteraturvetenskap jag ska studera vet jag inte ifall det ens är nödvändigt att nämna att jag älskar att läsa.
Utöver läsningen har jag även ett intresse för fysisk aktivitet. Jag började spela handboll som sjuåring och är på så vis van att leva efter ett strukturerat schema i såväl vardagen som på helgerna. När jag inte läser eller ägnar tid åt träning är även familj, vänner, film och musik saker som jag värderar högt.

Vad gäller boendet i sig är i allt av intresse. Att bo förhållandevis centralt är ju såklart till fördel, men så länge eventuella bussförbindelser existerar är avstånd till universitet sekundärt. I nuläget bor jag i en egen lägenhet i Växjö så att om det, mot förmodan, skulle vara intressant kan ett lägenhetsbyte eventuellt vara genomförbart.
Jag röker inte, äger inte något husdjur och har inte heller några betalningsanmärkningar. Ni hör ju – en riktig drömkille!

Jag hoppas att du/ni fastnar för mig och ska tycka att jag verkar vara en intressant hyresgäst. Tveka för GUDS SKULL inte på att höra av er vid eventuella frågor eller dylikt.

Your email will not be published. Name and Email fields are required