Önskar hyra långtidskontrakt

Hej!

Lite kort information om mig;
Jag är en tjej på 22 år gammal, har bott hemifrån sen jag var 19.
Jag hyr just nu i andrahand men då mitt kontrakt går ut i höst är jag ute efter en ny bostad. Jag har tidigare referenser från tidigare hyresvärdar om det önskas. Jag är en lugn & skötsam tjej med stabil inkomst & fast jobb i en butik på Frölunda torg. Jag lägger stor del av min fritid på träning, vilket gör att jag tillbringar mycket tid på gymmet eller ute i spåren. Utöver det umgås jag självklart med mina vänner. Jag är också djur & rökfri.

Jag söker;
En etta eller tvåa är öppen för förslag. ^
En maxhyra på 6500
Gärna så centralt som möjligt men alla förslag är välkomna!
Jag är flexibel med inflyttsdatum.

Om något av detta skulle låta av minsta intresse så hör gärna av dig!
Med vänlig hälsning
Rebecka

Your email will not be published. Name and Email fields are required