Produktfotograf söker boende i Borås

Hej!

Jag söker en etta eller en tvåa för max 6000:- i månaden, som jag kan hyra under en längre tid, helst förstahandskontrakt.

Just nu bor jag i en etta i Borås och då jag bor i närheten av centrum nu, är det något jag skulle föredra – men områden med bra och snabba förbindelser till stan är självklart också av intresse. De områden som är mest intressanta är Norrmalm, Villastan, Byttorp, Tullen, Bergsäter och Göta men har du en lägenhet som skulle passa mig i en annan stadsdel så är jag flexibel!

Kort om mig:
Jag är född 1996 och jag arbetar som produktfotograf strax utanför Borås. Jag har en stabil inkomst utan betalningsanmärkningar, inga husdjur och röker inte.
Själv skulle jag beskriva mig som en utåtriktad, engagerad, självständig tjej som tycker om att umgås med vänner.

Jag ger mer än gärna ut uppgifter såsom referenser, arbetsintyg och all annan information som kan tänkas behövas i nästa steg.

Your email will not be published. Name and Email fields are required