Sjuksköterska söker boende efter sommaren.

Hej alla goa Göteborgare,

Rebecca heter jag, en 25 årig sjuksköterska som efter sommaren planerar flytt från Stockholm till underbara Göteborg för att jobba och äntligen komma närmre mina vänner.

För att kunna göra detta behöver jag förstås ett boende. Söker en liten lägenhet, 1 eller 2 rum och kök, helst med en hyra på max 9000. Goda förbindelser till Sahlgrenska är ett plus. Är rök och djurfri. Har haft fast tjänst länge och därmed ordnad ekonomi. Självfallet inga betalningsanmärkningar. Ser gärna inflytt i slutet av augusti eller september men jag är flexibel.

Jag är en lugn tjej som är lätt att ha och göra med. Jobbar en hel del men då jag inte gör det umgås jag gärna med mina vänner, lyssnar på musik och reser. Är ordningsam och pålitlig och jag kommer ta hand om din lägenhet som om den vore min egen. Har hyrt i andra hand tidigare och är van vid att sköta om andras tillhörigheter.

Your email will not be published. Name and Email fields are required