Skötsam student söker boende

Hej!

Jag heter Anna och jag söker boende i Stockholm från och med den första oktober. Jag är 24 år gammal och studerar politices kandidatprogrammet vid Uppsala universitet. I höst kommer jag att göra min praktik i Stockholm och söker därmed boende från den första oktober fram till åtminstone slutet av januari. Om det finns möjlighet att hyra längre än så är det av intresse, eftersom jag gärna skulle vilja stanna i Stockholm efter terminens slut för att jobba, i.o.m. att jag tar examen i januari.

Jag söker framförallt en lägenhet inom Stockholm stad för att bo i själv, men kan även tänka mig att dela med någon annan (i ungefär samma ålder helst) eller kollektiv. Maxhyra är 5000 kr eftersom jag lever på CSN under tiden jag pluggar.

Jag är djur- och rökfri, skötsam och tycker om att ha det rent runtom mig. På fritiden gillar jag att plöja netflix, pyssla med mina växter och engagera mig politiskt för en bättre värld. Jag har så gott som aldrig fester hemma men tar då och då en öl på stan med kompisar. Jag är trevlig och utåtriktad, så om du söker en bra person att dela lägenhet med eller bara hyra ut till, skicka gärna ett meddelande.

Your email will not be published. Name and Email fields are required