Söker akut bostad till mig och mina 2 barn

Akut läge.
En 28 årig mamma med 2 barn (delad vårdnad) söker boende från helst slutet på denna månad.

Jag söker via blocket då jag som 18 åring inte var så smart och drog på mig skulder, det är någonting jag sonar för idag och betalar av så gott jag kan. Ekonomin är det inget problem med därför kan jag inte vända mig till soc, då dom inte sitter på en lägenhet.

Om än jag sitter i en dålig situation för att ställa krav så söker jag en så fast bostad som möjligt då det är viktigt för mig att kunna ha kontakt med mina barn och få vara deras mamma. Hade det inte varit för dom så hade jag lika gärna kunnat hyra ett rum.
Barnen går förskola på ringstorp och önskar någonstans i närheten.
Inga djur.

Jag både pluggar och jobbar extra och har en stabil inkomst på ca 18000 efter skatt, inga fasta utgifter förutom telefon.
Det sista jag vill i livet är att sitta med hatten i handen, men det känns som att mina alternativ är slut.
Så söker först och främst en lägenhet som jag och barnen inte riskerar att slängas ut från på grund av byråkrati.

Jag är annars en lugn och skötsam tjej som endast önskar att få en chans att vara en mamma istället för en parasit.

Your email will not be published. Name and Email fields are required