Söker hyresrätt i Göteborg

Hej,

Jag heter Lovisa, är snart 24 år gammal från Borås och söker nu lägenhet för fullt i Göteborgs-området. Jag är nyss hemkommen från studier utomlands och arbetar just nu heltid som administratör på NCC i Borås men planen är att senare söka jobb i Göteborg då jag inte har några problem med att pendla till en början.

Jag är djur och rökfri och har bott utomlands i hyreslägenheter tidigare samt i hyresrätter i Borås. Jag är ordningsam och jag vet vad som förväntas av en hyresgäst. Intresset för just Göteborg är väldigt stort och därför är jag på jakt efter en etta eller 1,5:a så snart som möjligt, jag är väldigt anpassningsbar när det gäller datum. Jag har god ekonomi och inga betalningsanmärkningar.

Your email will not be published. Name and Email fields are required