Student på juristprogrammet söker boende

Hej!

Mitt namn är Carl  och ska från och med september påbörja min tredje termin på juristprogrammet vid Uppsala Universitet.

Under mina första två terminer har jag pendlat från Stockholm där jag bor för nuvarande. Jag har nu insett att pendla mellan städerna inte är optimalt för mina fortsatta studier och har därmed tagit beslutet att flytta upp. Jag söker följaktligen bostad för fullt!

Jag skulle beskriva mig själv som lugn, trevlig och driven. Utöver det är jag rökfri, djurfri samt gillar ordning och reda. Inte heller har jag några betalningsanmärkningar. På fritiden spelar jag gärna golf och tränar.

Jag är intresserad av allt från mindre lägenheter till större mer rymliga bostäder, allt mellan 1:or till 5:or är alltså av intresse!

Tack för att ni tog er tiden att läsa!

Your email will not be published. Name and Email fields are required