Student söker bostad i Lund

Hej!
Mitt namn är Anne och jag är 21 år gammal. I höst så börjar jag mitt andra år på Lunds Universitet. Jag läser Service Management inriktning retail som hålls på Campus Helsingborg. Mitt första år på universitetet har jag bott i Helsingborg. Mitt hyreskontrakt går ut i augusti eftersom lägenheten som jag hyr just nu ska säljas, och nu skulle jag även vilja upptäcka Lund! Jag är intresserad av boenden både i Lund och Helsingborg.

Jag är väldigt skötsam och röker inte. Jag har inte heller några husdjur. Jag tar mina studier på stort allvar och spenderar mycket tid på att studera. Utöver studietiden så gillar jag att träna, vara med kompisar eller ta en fika på en uteservering.

Har du något boende som du hyr ut och låter aktuellt för mig? Hör gärna av dig!

Your email will not be published. Name and Email fields are required