Student söker lägenhet i Borås

Hej på dig!

Har du möjligtvis en lägenhet som står tom eller vill hyra ut till någon har du nu en utmärkt möjlighet att hyra ut den till en väldigt vänlig kille! Jag heter Omar Kadhim och kommer att lämna hemstaden Kalmar för att påbörja studier på Borås Högskola och på Offentlig Förvaltning. Och av den orsaken behöver jag en bostad. Min utbildning kommer att vara 3 år lång och jag är öppen för det mesta, bara jag får tak över huvudet. Jag önskar en maxhyra på ungefär 4000kr/mån.

Vem är jag då? Jag har ett stort intresse för all sorters idrott och framför allt fotboll, umgås med vänner, titta på en magisk dokumentär och laga mat. Jag är drogfri och har aldrig testat en drog i mitt 21-åriga liv, och så kommer det att förbli! Äger inget husdjur och är en väldigt enkel & anpassningsbar person.

Har du några frågor eller andra funderingar så får du mer än gärna höra av dig så ska du får svar. Jag nås bäst under dagen och då på mobilen och mejlen.

Your email will not be published. Name and Email fields are required