Studentlägenhet sökes i Lund

Hej på er! Mitt namn är Ida-Maria och det är nämligen så att jag nu till hösten ska börja läsa ekonomi på universitet i Lund. Jag har den senaste tiden bott själv i Spanien, så jag är van vid att ta eget ansvar, men ursprungligen kommer jag från en liten by i Småland. Då det blir lite långt att pendla från Spanien och Småland till Lund varje dag, söker jag nu därför en bostad i Lund. Det ska helst vara en mysig liten etta i närheten av universitet, eller också någonstans med bra kommunikationsmöjligheter till universitetet.

Så har ni kanske något ni hyr ut eller vet någon som hyr ut något som skulle kunna passa? Då hade jag blivit extremt glad om ni skulle vilja ta kontakt med mig! Jag är både djur- och rökfri, väldigt ordningsam och van vid att ta eget ansvar då jag har bott själv innan.

Your email will not be published. Name and Email fields are required