Studerande önskar hyra i Lund med omnejd

Hej!

Mitt namn är Said, jag är 27 år gammal. Jag studerar SFI på Komvux i Lund sedan april 2018. Jag har tidigare studerat på läkarlinjen i mitt hemland och planerar att slutföra utbildningen här i Sverige. Jag har just nu ett boende i Staffanstorp där jag hyr i andra hand, detta boende är för litet och jag behöver hitta någon annan bostad så snart som möjligt. Jag vill gärna bo i Lunds kommun (även t ex Dalby, Södra Sandby, Genarp, Veberöd) alternativt Staffanstorp eller Lomma kommun eftersom jag annars måste byta studieort vilket jag helst vill undvika. Min inkomst består av etableringsersättning från Arbetsförmedlingen, cirka 10.500 kronor per månad. Inga skulder eller betalningsanmärkningar finns, jag har inga husdjur och röker inte. Jag är mycket skötsam och har referens från min nuvarande hyresvärd om så önskas. Jag kan betala depositionsavgift i förskott om det behövs.
Jag kan tänka mig att dela lägenhet men vill gärna ha möjlighet att till exempel umgås med kompisar i hemmet, och jag är därför i så fall framför allt intresserad av kollektivboende där detta är tillåtet.

Your email will not be published. Name and Email fields are required