Tjej och krukväxter söker nytt boende

ej!

Jag är en lugn och skötsam tjej på 24 år med ursprung i Skåne men som numera huserar i Göteborg. Flyttade hit tack vare jobb i slutet av våren och nu kan jag inte föreställa mig någon plats där jag hellre vill bo. Då kontraktet på lägenheten jag hyr nu går ut sista augusti är jag och mina krukväxter på jakt efter ett nytt boende. Önskemål är centralt eller med goda förbindelser och en maxhyra på 6000:-.
Har du/ni en lägenhet eller ett rum som behöver någon att flytta in i? Då kanske jag är rätt person för uppdraget!

Med mig tar jag:
· Utmärkta städkunskaper
· Referenser från tidigare boenden
· krukväxter att fylla fönstren med
· Skötsamhet
· Stabil ekonomi

Detta tar jag inte med mig:
· Cigaretter, röker inte
· Djur
· Efterfester, eller högljudda fester överlag
· Min mammas säckpipa

Låter allt bra? Vad kul! Hör av er så pratar jag gärna vidare.

Your email will not be published. Name and Email fields are required