Trevligaste hyresgästen i Lund

Hej!
Mitt namn är Isac Logeke och jag är en trevlig, skötsam och ansvarstagande kille på 20 år. Jag är född i Linköping men uppväxt i den gröna staden Växjö.

Till hösten är det Lund som gäller och där ska jag plugga till civilingenjör i bioteknik och därför söker jag nu efter ett boende. Alla boenden är av intresse men hade jag fått välja så hade jag föredragit ett boende där man träffar andra människor, som att bo inneboende hos någon trevlig människa eller att bo bland andra i en korridor. Men jag är såklart öppen för alla förslag, då jag är i behov av ett boende. Boendet söker jag från första september och framåt, har du något som är ledigt lite tidigare är det inga problem. Goda referenser kan uppvisas eller pratas med.

Jag röker inte och jag har inte heller några djur, men det är inget problem ifall ni har några djur.

Your email will not be published. Name and Email fields are required